AANKOOP

Het zoeken, vinden en aankopen van onroerend goed is een uitvoerig en intensief traject. Een traject dat u zeer waarschijnlijk slechts een aantal keren in uw leven meemaakt. Het is fijn als iemand u dan van begin tot einde terzijde staat met actuele kennis van de regelgeving en de ontwikkelingen in de markt.

Zoeken

Na een uitgebreide kennismaking maken wij uw woonwensen concreet, verkennen wij de markt en zoeken naar concrete mogelijkheden die aansluiten op uw wensen. Hierbij zetten wij al onze vakkennis, ervaring, creativiteit en expertise in om huizen te bezien op hun potentie en mogelijkheden. Want soms is een bestaande woning niet helemaal passend maar is deze met een aantal, soms beperkte aanpassingen passend te maken. In dat geval onderzoeken wij of dit tot de mogelijkheden behoort en wat dit betekent in termen van tijd en geld.

Aankopen

Heeft u uw droomhuis gevonden dan kunt u ons de opdracht geven om over te gaan tot het aankopen van een woning. Vooraf en vaak ook tijdens het traject maken wij afspraken over de inzet en aankoop. Wij dragen daarna zorg voor de gehele afhandeling.

Inschrijven

Heeft u interesse in een woning of zoekt u een bepaald type woning of binnen een prijssegment? Schrijft u zich hier in.

Maak uw woonwensen aan ons kenbaar. Wij houden uw gegevens een half jaar in portefeuille en leggen contact zodra er een woning in onze portefeuille komt die voldoet aan uw wensenprofiel. Tevens ontvangt u periodiek onze informatiebrief/nieuwsbrief.

Tarieven

De kosten van het zoeken en aankopen van uw huis worden op maat geoffreerd en zijn afhankelijk van de te verrichten werkzaamheden, de aankoopsom en de te bereiken resultaten. Inschrijven is geheel vrijblijvend en hier zijn geen kosten aan verbonden.

Wilt u weten of wij u bij het zoeken of aankopen van een woning van dienst kunnen zijn dan kunt u altijd contact leggen. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend. Wij zijn actief in Midden-Nederland. Ons kantoor is gesitueerd in het midden van Nederland en goed per auto bereikbaar. Wij komen graag bij u langsĀ  om geheel vrijblijvend met u kennis te maken.