AANKOOP

Het zoeken, vinden en vervolgens aankopen van onroerend goed is een uitvoerig en intensief traject. IaMHouses staat u van begin tot einde terzijde met het zoeken naar dat ene huis dat voldoet aan al uw woonwensen, adviseert u over de ontwikkelingen in de markt en helpt u met actuele kennis van de regelgeving.

Na een uitgebreide kennismaking concretiseert IaMHouses uw woonwensen, verkent de markt en zoekt naar objecten die aansluiten op uw wensen. Hierbij zet IaMHouses al haar vakkennis, ervaring, creativiteit en expertise in om huizen te beoordelen op hun potentie en mogelijkheden. Want soms is een bestaande woning nog niet helemaal passend, maar is deze met een aantal, soms beperkte veranderingen perfect te maken. In dat geval onderzoekt IaMHouses deze mogelijkheden en maakt zij een raming van de vereiste investeringen.

Als uw droomhuis gevonden is, gaat IaMHouses namens u over tot het aankopen van de woning. Daarbij beoordeelt zij de woning op de waarde, de staat van onderhoud, courantheid, eventuele aanvullende bepalingen en concurrentie van andere kopers. Namens u wordt onderhandeld over de koopsom, de voorwaarden en de datum van overdracht. Altijd in overleg met u wordt een bouwtechnische keuring geregeld en worden afspraken gemaakt over de overdracht van goederen en notariskeuze. IaMHouses regelt daarna de gehele afhandeling.

De kosten van het zoeken en aankopen van uw huis worden op maat geoffreerd en zijn afhankelijk van de te verrichten werkzaamheden, de aankoopsom en het bereikte onderhandelingsresultaat.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op. Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend.

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele aanbod dan kunt u zich hier  inschrijven of een bericht sturen per email. Dit is geheel vrijblijvend. U ontvangt dan tevens periodiek informatie over ontwikkelingen in de markt en onze activiteiten.