ADVIES EN BEGELEIDING

Bent u al enige tijd niet helemaal tevreden over uw woonsituatie en heeft u vage maar nog geen concrete plannen tot verhuizen, dan zijn wij u graag behulpzaam met het maken van keuzes. Dat kunnen allerlei vraagstukken zijn. In de gesprekken die wij met u voeren komen wij snel tot de kern van uw woonwensen en kunnen wij helpen in de afweging tussen verhuizen of aanpassen van uw huidige woning. Vragen die wij zoal tegenkomen zijn: 

  • U wilt op enige termijn uw huis verkopen en nu reeds beginnen om uw woning voor te bereiden op een goede verkoop;
  • U twijfelt of uw huidige woning kan voldoen aan uw woonwensen? Is de woning bijvoorbeeld te klein of mist u een extra slaapkamer? 
  • U wilt investeren in uw woning en u wilt weten welke investeringen verstandig zijn, bijdragen aan de waarde en verkoopbaarheid? 
  • U heeft een ‘onverkoopbare’ woning en vraagt zich af wat u kunt doen om de verkoop te bespoedigen? 
  • U wilt een voorstel of stappenplan om uw woning te transformeren naar een meer moderne uitstraling?
  • Er ontbreekt ‘iets’ aan de sfeer in de woning en u komt er niet uit. 
  • U heeft plannen om kleiner te gaan wonen, wellicht naar een woning met zorg, en heeft hulp nodig bij de uitvoering van dit plan. 

In deze en soortgelijke gevallen kunnen wij u bijstaan in het maken van keuzes en het regelen van zaken. Wij geven adviezen, bemiddelen en ontzorgen waar u dat wenst. 

Tarieven

De kosten van onze adviezen en begeleiding worden op maat geoffreerd en zijn afhankelijk van de werkzaamheden. Wij komen graag bij u langs om geheel vrijblijvend met u en uw huis kennis te maken.

Wij zijn actief in Midden-Nederland. Ons kantoor is gesitueerd in midden-Nederland en goed per auto bereikbaar.  Wij zijn hier (op afspraak) te bezoeken.