INTERIEUR

Interieurontwerp


Een nieuwe woning, een verbouwing of een minder ingrijpende verandering in een huis brengen met zich mee dat nagedacht kan worden over indeling en gebruik van ruimten, inrichting, kleuren, verlichting, enzovoorts. Naast volledig uitgewerkte interieurontwerpen kunt u bij IaMHouses ook terecht voor eenmalig interieuradvies.

Allereerst inventariseert IaMHouses uw woonwensen en -eisen. Daarna volgt een ontwerp van de ideale woonruimte en een vertaling van de woonideeën naar een 2D plattegrond, 3D visualisatie en een sfeerplan. Tijdens een persoonlijk gesprek wordt het plan uitvoerig besproken en indien nodig bijgesteld.

Met de uitgewerkte voorstellen bent u in staat om aan een aannemer of andere uitvoerende partijen goed uit te leggen hoe de voorgenomen verbouwplannen eruitzien. Ook kunt u IaMHouses opdracht verlenen de plannen voor u uit te laten voeren.

Het inrichten van kantoorruimten behoort eveneens tot de mogelijkheden. 

Styling

Verkoopstyling maakt deel uit van het verkoopproces en is erop gericht om een huis zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren voor een grote doelgroep potentiële kopers. Belangrijk is dat de sfeer in het huis aansluit bij het karakter van het huis. Met de styling van IaMHouses straalt uw woning luxe en comfort uit en is er een goede basis gelegd voor het maken van mooie foto’s. Deze foto’s bepalen in hoge mate de eerste indruk en het aantal kijkers en potentiële kopers.

Als er kijkdagen zijn gepland, zorgt IaMHouses voor een optimale presentatie en een gastvrij en aangekleed onthaal. Indien uw huis extra inrichtingsmaterialen nodig heeft om een juiste sfeer te realiseren, dan is dat voor IaMHouses vanzelfsprekend: zij beschikt over een magazijn met woonaccessoires.

Bij interieurstyling houdt IaMHouses maximaal rekening met de wensen en eisen die u stelt aan een fijne woonomgeving. Vaak gaat aan styling een traject van interieurontwerp vooraf. Dan is er al nagedacht over de indeling van de woning en er zijn in samenspraak afwerkingskeuzes gemaakt. Styling is ook dan de finishing touch. Door het toevoegen van persoonlijke objecten en kunst in het interieur ontstaat een karaktervolle en persoonlijke inrichting waar u zich helemaal in thuis voelt.

IaMHouses brengt vooraf een voorstel en offerte uit waarna binnen de overeengekomen kaders materialen ingekocht worden en de woning, of een deel hiervan, compleet gestyled door IaMHouses wordt opgeleverd.