OVER IAMHOUSES

Wij van IaMhouses, Inge Monique, houden van wonen.

Een fijne woonomgeving is een belangrijke basis in ons drukke bestaan. Waar deze aan moet voldoen verschilt per individu en de levensfase waarin men zich bevindt. Een jong gezin met kinderen heeft immers andere woonwensen dan een alleenstaande senior. Wij staan mensen bij tijdens al deze fasen. Met veel opdrachtgevers hebben wij daarom al jarenlang een goede relatie. Wij kennen onze opdrachtgever, verdiepen ons in hun levensstijl, smaak, en de wensen die zij hebben. Tijdens gesprekken wordt vaak al snel duidelijk wat onze bijdrage hieraan kan zijn.

Bijna 20 jaar zijn wij actief in de wereld van vastgoed, interieurontwerp en advies.  Wij maken woningen verkoopbaar, bemiddelen bij de verkoop en aankoop, en helpen opdrachtgevers met het begeleiden van eventuele verbouwingen of het inrichten van een woning. Wat wij doen bepalen wij in samenspraak en is altijd maatwerk.

Monique (1962) is een dynamische globetrotter.  Zij heeft een opleiding in binnenhuisarchitectuur, styling en psychologie. Met een uitgesproken creatief en commercieel gevoel is zij actief in het brede domein van onroerend goed. Monique beschikt over een groot en internationaal netwerk en spreekt meerdere talen vloeiend.

Inge (1966) heeft haar entree gemaakt in vastgoed met een bedrijf in het aan- en verkopen van huizen. Het restylen en goed verkoopbaar maken van woningen is haar handelsmerk en zij adviseert al jaren projectontwikkelaars, beleggers en particulieren. Daarnaast ontwerp zij interieurs voor particulieren en bedrijven met aandacht voor sfeer en optimaal gebruik van de ruimte. Inge is creatief, vindingrijk en commercieel ingesteld. Zij is opgeleid in bedrijfskunde, interieurarchitectuur, en makelaardij.