OVER IAMHOUSES

IaMHouses is opgericht door Inge & Monique vanuit een grote passie voor wonen. Met een jarenlange ervaring in de wereld van vastgoed, interieurontwerp en advies zijn zij samen IaMHouses gestart en bemiddelen sindsdien bij de aankoop en verkoop van huizen in Midden-Nederland. Onder andere in de regio’s Utrechtse Heuvelrug, Het Gooi, Veluwe, Vallei, Betuwe en Arnhem/Nijmegen zoeken zij naar de leukere huizen en locaties waar het fijn wonen is.  

Naast bemiddeling helpen zij met het inrichten van een woning, restylen van een huis of tuin en bieden begeleiding bij verbouwingen. Alles gebeurt in samenspraak en is altijd maatwerk.

Inge heeft 19 jaar geleden haar entree gemaakt in vastgoed met een bedrijf in het aan- en verkopen van huizen. Het restylen en verkoopbaar maken van incourante woningen is haar handelsmerk en zij adviseert al jaren projectontwikkelaars, beleggers en particulieren. Daarnaast ontwerpt zij interieurs voor particulieren en bedrijven met aandacht voor een optimaal gebruik van de ruimte en sfeer. Inge is creatief, vindingrijk en zakelijk ingesteld. Zij is opgeleid in makelaardij, bedrijfskunde, interieurontwerp en interieurfotografie.

Monique is een dynamische globetrotter.  Zij heeft een opleiding in binnenhuisarchitectuur, styling en psychologie. Met een uitgesproken creatief en commercieel gevoel is zij actief in het brede domein van onroerend goed. Monique is een energieke probleemoplosser. Zij beschikt over een groot en internationaal netwerk en spreekt meerdere talen vloeiend.